Sadakatsiz ile ilgili detay Cansu Dere'nin paylaşımında ortaya çıktı

Sadakatsiz ile ilgili detay Cansu Dere'nin paylaşımında ortaya çıktı
Kanal D'nin sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Sadakatsiz dizisi ile ilgili detay, ünlü oyuncu Cansu Dere'nin paylaşımda ortaya çıktı. Dere'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dizinin Arapçaya da çevrildiği görüldü.

Sadakatsiz ile ilgili detay Cansu Dere'nin paylaşımında ortaya çıktı

Televizyongazetesi''nde yer alan habere göre Kanal D''nin başarılı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisi ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması. Dizinin Türk versiyonu, Türkiye’de olduğu kadar yabancı ülkelerde de ilgi görmeye başladı. Dizinin bir Arap ülkesinde yayına girdiği ortaya çıktı. 

Dünyaya açılan dizinin ilk duraklarından birisinin Suudi Arabistan olduğu da Cansu Dere’nin Instagram paylaşımıyla pek çok kişi tarafından duyuldu. Cansu Dere, instagram story bölümünden dizinin Suudi Arabistan’ın OSN kanalında yayınlanan Arapça versiyonlu fragmanını ve afişlerini paylaştı. 

Sadakatsiz dizisinin, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da dijital platformlarda yayınlanmaya başlayacağı ile ilgili haberler de medyada yer almaya başladı. ilk Arapça dublajlı fragman ise dikkat çekti. Dizinin afişi de yine Arapça olarak düzenlendi ve tanıtımlarda kullanılıyor. 

Kaynak: Televizyongazetesi