Sadakatsiz'de Melis Sezen depremi... Tekerlekli sandalyeye mahkum!

Sadakatsiz'de Melis Sezen depremi... Tekerlekli sandalyeye mahkum!
Sadakatsiz 2. yeni sezonundan hayranları üzen bir haber geldi. Daha önceden açıklandığı gibi 22 Eylül Çarşamba akşamında yayınlanması beklenen Sadakatsiz dizisinin çekimlerinin durdurulduğu iddia edilirken yeni sezon tarihinin ise ileri bir tarihe ertelendiği dizinin Kanal D yayın akışından çıkarıldığı belirtildi.

Sadakatsiz'de Melis Sezen depremi... Tekerlekli sandalyeye mahkum!

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ile Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonundan izleyenleri üzen bir haber geldi. Daha öncesinde Medyapım yönetimi tarafından Sadakatsiz 2. yeni sezonunun başlangıç tarihi olarak 22 Eylül tarihi açıklanmış ancak Kanal D’nin yayın akışından diziyi son anda çıkardığı gözlemlenince olanlar olmuştu.

22 Eylül’de başlaması beklenen Sadakatsiz dizisinin son yayınlanan fragmanında yer alan bir sahnede Derin’in tekerli sandalyede görülmesi dikkat çekerken esas konu ise Sadakatsiz’in bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı oldu.

Yeni Sezon 29 Eylül’de

Son gelen haberde ise Sadakatsiz 2. yeni sezonunun 29 Eylül Çarşamba akşamında izleyenler buluşacağı kaydedildi.

Sadakatsiz yeni sezonu fragmanında, Asya, ''Neden yaşıyoruz? Eskiden olsaydı kalbimiz bizi hayatta tutmak için binlerce ton kan pompalıyor derdim. Ama şimdi neden yaşıyoruz bilmiyorum ama tek bildiğim mutlu olmak ve mutlu etmek istediğim.'' diyor.

Volkan ise bir görüşmede, ''Eşimle oğlum burada, İstanbul''dalar. Onlar önden geldiler ev için. Bir de kızım var Zeynep. O benimle Tekirdağ''da. Orada birkaç işi toparlamak için bulunuyorum. Sonra Zeynep''i de alıp buraya geleceğim.'' diyor.

Fragmanın finalinde ise Derin''in tekerlekli sandalyede oturduğu görülüyor.