Cem Küçük Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin detaylarını açıkladı

Cem Küçük Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin detaylarını açıkladı
Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, saldırının detaylarını açıkladı.

Beşiktaş''ın eski yöneticisi, sunucu Ece Erken''in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde uğradığı Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu''na restoran çıkışında yapılan saldırının detayları da ortaya çıktı.

TGRT Haber''de Cem Küçük''ün olayla ilgili verdiği bilgiler şu şekilde:

Saat 00:25 sularında Şafak Mahmutyazıcıoğlu restorandan çıkacakken yanına 2 kişi geliyor. Mahmutyazıcıoğlu bu kişileri tanıdığını söylüyor. 4-5 dakika konuştuktan sonra yanlarına bir kişi daha geliyor ve Mahmutyazıcıoğlu''nun şoförünün ayağına ateş ediyor. Daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bel altına 7 kurşun atılmış. Bel üstünde veya kafasında bir şey yok. Ama kan kaybından ve kurşunlardan biri de damarını yırtığı için hayatını kaybetmiş.

NE OLMUŞTU?

Olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi''nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Cümbüş Sokak''ta bir Balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu''na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. 7 el ateş edilen saldırı sonrası kanlar içinde kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı.

Saldırıyı düzenleyenler olay sonrası kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine Haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.

ECE ERKEN''LE 7 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Önceki evliliğinden iki çocuğu bulunan Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken ile 7 ay önce evlenmişti.

Erken, eşi ile nikah fotoğrafını paylaşıp mutlu haberi sosyal medyadan, "Herkese selam, biz evlendik… Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz." açıklamasında bulunmuştu.

 

İlgili Haberler