Saffet Sancaklı: Yarım kiloluk cisme 20 sene kafa attık

Saffet Sancaklı: Yarım kiloluk cisme 20 sene kafa attık
Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında AKP ve CHP arasında yaşanan gerginlik sonrası konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Sancaklı Bir futbol topu yarım kiloya yakındır. 70-80 kilometre hızla gelen yarım kiloluk bir cisme biz 20 sene kafa attık" dedi.

TBMM’de süren bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan gerginlik sırasında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözleri dikkat çeki. AKP’li Alpay Özalan ile birlikte yıllarca futbol oynadıklarını belirten Sancaklı “Alpay ile benim bir kusurumuz var. Biz futbol oynadık. Bir futbol topu yarım kiloya yakındır. 70-80 kilometre hızla gelen yarım kiloluk bir cisme biz 20 sene kafa attık. Ufak tefek hatalarımızda da bizi lütfen mazur görün" dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, "Gecenin bu saatinde, bu gerginliğinde bile bir sporcu kardeşim mesele olunca sporun ne kadar birleştirici olduğu gördük. Hepimizi bir anda birleştirdi. Onun için, demek ki Alpay ile beni biraz daha fazla konuşturmanız lazım gerginlik olduğu zaman. Alpay ile benim bir kusurumuz var. Biz futbol oynadık. Bir futbol topu yarım kiloya yakındır. 70-80 kilometre hızla gelen yarım kiloluk bir cisme biz 20 sene kafa attık. Ufak tefek hatalarımızda da bizi lütfen mazur görün." sözleri, Genel Kurul'da gülüşmelere yol açtı.

TBMM Başkanvekili Mithat Sancar da bu tür gerilimler normal sayılacağını, önemli olanın, bunun karşılıklı fiili saldırıya dönüşmemesi olduğunu söyledi.