Sağlık Bakanı Koca il il açıkladı. İstanbul’a kötü haber

Sağlık Bakanı Koca il il açıkladı. İstanbul’a kötü haber
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son hafta vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı. Bakan Koca, "Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan. En çok azalan illerimiz: Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur. Riski ortadan kaldıracak olan tedbirdir" mesajını paylaştı.

Sağlık Bakanı Koca il il açıkladı. İstanbul’a kötü haber

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca il yöneticileriyle gerçekleştirdiği koordinasyon toplantısının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

İşte Koca''nın sosyal paylaşımları:

"Vaka artışı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta en çok vaka artışı yaşanan il yöneticilerimizle korordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Tecrübelerimiz bu artışı göğüslemeye yeterli. Yerinde karar, yerinde tedbir, etkili mücadele ile virüse fırsat vermeyeceğiz."

"Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan. En çok azalan illerimiz: Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur. Riski ortadan kaldıracak olan tedbirdir."

 

 

İlgili Haberler