Şahan'dan Burak Elmas'a çok ağır eleştiri

Şahan'dan Burak Elmas'a çok ağır eleştiri
Galatasaray taraftarı ünlü komedyen Şahan Gökbakar Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Burak Elmas’a büyük tepki gösterdi.

Elmas’ın GS TV canlı yayınındaki açıklamalarını eleştiren Gökbakar, “Gedson’u Beşiktaş’a kaptırdın sonra çıkıp racon kesiyorsun” diyerek tepkisini dile getirdi.

Şahan Gökbakar twitter’daki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne sosyal medyası, ne algısı ne, ne dış gücleri ne diyorsunuz Allah aşkına? Lig de düşme hattıyla 3 puan var, gençleştirme dedigin takima 36 yaşında adam aldın, Gedson''u da Beşiktaş''a kaptırdın,sonra da çıkıp racon kesen konuşmalar!”

"BAŞARISIZ BİR BAŞKANSINIZ"

Söylenecek tek şey var. Lafı gevelemenin alemi yok. Galatasaray tarihinin en kötü dönemini yaşatan, son derece başarısız bir başkan ve yönetimsiniz. Büyük umutlar ve vaatlerle gelip, hayal kırıklığı oldunuz. Ne söylerseniz söyleyin gerçek bu başkan.

ELMAS NE DEMİŞTİ?

Biz burada olduğumuz sürece Galatasaray''ın geleceğini kurtarmak için mücadele edeceğiz.

Burada Galatasaray''ın haklarını koruyoruz. Ağustos''ta ödememiz gereken çok ciddi bir borç var. Galatasaray''ı geleceğe taşımak için karar alıyoruz. Eleştiriler olabilir, dinleriz. Sosyal medyada Galatasaray''a baskı kurma, menajerlerin istediği oyuncuları aldırma operasyonu yapanlar var.

"GEDSON’U İSTESEYDİK BİZ ALIRDIK"

Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı.

Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok. 22 Ocak 2022''te Benfica ile yazışma yaptık.

1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson''u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok.

İlgili Haberler