Şahin Kendirci kimdir. Şahin Kendirci kaç yaşında. Müslüm filminde oynayan Şahin Kendirci’nin hayatı

Şahin Kendirci kimdir. Şahin Kendirci kaç yaşında. Müslüm filminde oynayan Şahin Kendirci’nin hayatı
Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla ünlenen Şahin Kendirci, bugün Demet Akalın ile Alişan’ın birlikte sunduğu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Şahin Kendirci hakkında merak edilenler…

Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmiyle izleyiciyi kendine hayran bırakan Şahin Kendirci, son şarkısıyla yeniden gündeme oturdu. Peki, Şahin Kendirci kimdir? Müslüm filminde oynayan Şahin Kendirci’nin hayatı…

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Şahin Kendirci ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına katılmasının ardından ün kazandı. Bu yarışmanın ardından 2014’de ‘O Ses Çocuklar’ yarışmasına da katılmış ve yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirmiştir. Müzik kariyerine hızlı adımlarla giren Şahin Kendirci, başarısını sinema sektöründe de göstermiştir.

Yarışmanın ardından Burak Aksak’ın yazıp yönettiği ‘Bana Masal Anlatma’ filminde ‘Tamirci Çırağı’ rolü ile sinema dünyasına adım atan Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol almıştır.

26 Ekim 2018 tarihinde sinemalarda yer alan ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor’un olduğu Müslüm’ filminde Müslüm Gürses’in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam etti. Şahin Kendirci’nin ilk başrol deneyimi olmasına rağmen izleyici ile arasında bağ kurması da başarısını ileriye taşıdı.