Sakarya'da babalarının koronadan öldüğü 1 gün sonra öğrendiler

Sakarya'da babalarının koronadan öldüğü 1 gün sonra öğrendiler
Sakarya’da ikamet eden Ayhan Salman isimli vatandaşa hayatını kaybettikten 1 gün sonra korona virüs teşhisi konulduğu ortaya çıktı.

Korona virüs, tüm Türkiye’de can almaya devam ederken, virüs vakalarının en çok görüldüğü illerden biri olan Sakarya’da dikkat çeken bir olay meydana geldi.  

Sakarya’da ikamet eden Ayhan Salman isimli vatandaş 7 Nisan’da hayatını kaybetti. Salman’ın hayatını kaybetmesinin ardından hastaneden verilen rapora ölüm nedeni olarak ‘doğal ölüm’ yazıldı.  Hastaneden alınan raporun üzerine Salman’ın cenazesi normal usullere göre defnedildi.

RAPOR DEĞİŞTİ

Cenaze merasiminin ardından yeniden hastaneye giden aile yakınları, bu sefer Ayhan Salman’ın korona virüsten hayatını kaybettiğini öğrendi.

BAKANA SESLENDİ

Sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Koca’ya seslenen Salman’ın oğlu Serhat Can Salman, “Sayın Sağlık Bakanım Fahrettin Koca, 3 gün önce vefat eden babamın hastanedeki raporunda doğal ölüm yazıldı. Biz de cenazeyi normal usullere göre defnettik ancak 1 gün sonra korona virüs testinin pozitifi olduğunu öğrendik” dedi.