Samsung, o telefonun ön siparişlerini iptal etti

Samsung, o telefonun ön siparişlerini iptal etti
Katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonu Galaxy Fold'un çıkış tarihini duyuran Samsung, Galaxy Fold'u daha önceden ön sipariş vermiş olan müşterilerine bir e-posta göndererek, önceki siparişlerin iptal edildiğini açıkladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzunca bir süredir katlanabilir telefonu Galaxy Fold üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Aslında bu telefon, birkaça ay önce tamamlanmış hatta ön sipariş sistemi bile aktif edilmişti ancak Samsung'un katlanabilir ekranlı ilk telefonunu test eden kişiler, yaklaşık 24 saat içerisinde Galaxy Fold'u kullanılamaz hale getirdiler.

Webtekno'da yer alan habere göre her ne kadar bazı test kullanıcıları, Galaxy Fold'un ekranının üzerinde bulunan koruyucu katmanı sökerek telefona zarar vermiş olsalar da sorunların çoğu teknik problemlerdi ve neticede Samsung, bu telefonun piyasaya sürülme tarihini erteledi.

ÖN SİPARİŞ VERENLERE 250 DOLAR HEDİYE ÇEKİ

Yılan hikayesine dönen bu süreçte nihayet sona gelindi ve Samsung, dün itibarıyla telefonun çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Samsung Galaxy Fold, bugün itibarıyla Güney Kore'de, ilerleyen günlerdeyse diğer ülkelerde satışa sunulacak. Ancak şimdi, ilginç bir çıkış yapan Samsung, tüketicilerin daha öncelerden verdiği tüm Galaxy Fold siparişlerini iptal ettiğini duyurdu. Bununla da yetinmeyen Samsung, müşterilere 250 dolarlık (yaklaşık 1.450 TL) hediye çeki verdi.