Sancaktepe'de damperi açık unutulan kamyon yola devrildi. Facia ucuz atlatıldı

Sancaktepe'de damperi açık unutulan kamyon yola devrildi. Facia ucuz atlatıldı
İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, damperi açık unutulan hafriyat kamyonu, toprak boşalttığı sırada yola devrildi. Mahalle sakinleri, elektrik direklerinin devrildiği kaza sırasında çocukların oyun oynadığını ve büyük tehlikenin atlatıldığını söylediler.

Kaza, Safa Mahallesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Tepe yolu caddesindeki boş araziye toprak boşaltmak için gelen 34 BD 6799 plakalı hafriyat kamyonu dorsesindeki toprak boşalttığı sırada devrildi.

yenicag-kamyon-1.jpg

Açık olan dorse caddede bulunan elektrik tellerini kopardı. Kopma sonucu elektrik telleri yandı. Durumu gören mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi.

yenicag-kamyon-1-001.jpg

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Olay yerine itfaiye ve elektrik ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, elektrik ekipleri de elektrik telleri üzerinde çalışma yaptı.

yenicag-kamyon-3-001.jpg

Hafriyat kamyonunun sürücüsü B.Ö. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Devrilen hafriyat kamyonu havadan görüntülendi.

yenicag-kamyon-4.jpg

“ÇOCUKLAR BURADA OYUN OYNUYORDU”

Mahalle sakini Nermin Akdemir, "Görünmez kaza diyelim. Bahçeden ben sese çıktım. Hafriyat kamyonu kumunu boşaltıyordu. O arada gümbürtü oldu ve araç devrildi. Araç elektrik direklerinin üzerine devrildi. Cadde boyunca elektrik telleri yandı. Çocuklar burada oynuyorlardı. Büyük bir tehlikeyi atlattık. İnşallah beyaz eşyalarımız da yanmamıştır." diye konuştu.

yenicag-kamyon-7.jpg

yenicag-kamyon-8.jpg

yenicag-kamyon-9.jpg