Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan Akat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlarla fotoğrafları çıktı…

Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan Akat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlarla fotoğrafları çıktı…
Kolombiya’dan 'kozmetik ürün' adı altında uyuşturucu ticareti yaptığı suçlaması ile tutuklanan Ali Osman Akat’ın; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok bakan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını kendi internet sitesinde yayınladığı ortaya çıktı.

Kolombiya’dan Türkiye’ye “kozmetik ürün” adı altında gönderilen 111 kilogram kokainin alıcısı olarak görülen L’actone Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın da aralarında bulunduğu altı şirket sahibinin firmaları üzerinden uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Uyuşturucu kaçakçılığı ile ilişiği olduğu iddia edilen holding patronu Ali Osman Akat ile birlikte Ali K., Mustafa G., Sarra C., Süleyman Y. ve Tevfik Akan A., 13 Aralık''ta jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı. Akat, kozmetik ürünlerinin ihracatını yaptığını, olayla herhangi bir ilgisinin bulunmadığı yönünde ifade vermişti.

Şüphelilerden Ali Osman Akat, Süleyman Y. ve Tevfik A., 17 Aralık''ta tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Akat’ın kendi internet sitesinde; Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP genel başkanvekilleri Binali Yıldırım ile Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığı ortaya çıktı. (ANKA)

İşte Akat''ın albümü:

Metin Şentürk ve Ali Osman Akat Beştepe''de

İlgili Haberler