Ali Babacan iktidarın son durumunu açıkladı | Saray'la DEVA hattı karışacak

Ali Babacan iktidarın son durumunu açıkladı | Saray'la DEVA hattı karışacak
Karla boğuşan ve günlerce elektriksiz kalan AKP'li belediyeye bağlı Isparta'da yaşananlar vatandaşları isyan ettirdi. 'Elektrik kesintisi sebebiyle düşen annem yoğun bakımda' diyen Nural Özkul'un paylaşımı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın iktidara sert çıkmasına sebep oldu. İşte ayrıntılar...

Tüm Türkiye''nin konuştuğu Isparta elektrik kesintisi, gündemdeki yerini koruyor.

Nuray Özkul''un "Nasıl yazılır bilemedim. Isparta’da elektrik kesintisinden düşen  annem yoğun bakımda durumu kritik. Can yangımı nereye vurayım, kimlere diyeyim. Neyden koruyamadım canım anamı. Dualarınızı gönderin dostlar." isyanına DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan''dan yanıt geldi.

"İflas etmiş bir iktidar var artık" diyen Babacan iktidara sert çıktı.

İşte Babacan''ın paylaşımı;

"Çok üzgünüm. Ülkeyi karanlığa gömen iktidarın Isparta’da yaşattığı zulüm çok can yaktı. İflas etmiş bir iktidar var artık. Bir kez daha geçmiş olsun diliyorum. Nuray Hanım, umarım anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur"


NE OLMUŞTU?

Isparta''da yoğun kar yağışının ardından kent genelinde günlerce yaşanan elektrik kesintileri sosyal medyanın gündemine oturmuştu. AKP''li yakın olan CHP''li Burdur ve Antalya büyükşehir belediyelerinin yardımını kabul etmemişti.

Yalvaç ilçesinde yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan Ramazan Nazlı''nın donarak öldüğü iddia edilmiş; kardeşleri ölüm sebebinin kalp krizi olduğunu söylemişti.

İlgili Haberler