Şarkıcı Aydilge sahnede birden bire yere yığıldı! "Beyaz atlı kemancım" dediği eşi kucaklayarak götürdü

Şarkıcı Aydilge sahnede birden bire yere yığıldı! "Beyaz atlı kemancım" dediği eşi kucaklayarak götürdü
Şarkıcı Aydilge, İstanbul’da konser verdiği sırada sahnede baygınlık geçirdi. Aydilge’nin imdadına eşi ve sağlık ekipleri yetişti.

43 yaşındaki şarkıcı Aydilge önceki akşam İstanbul’da bir organizasyonda sahne aldı. Şarkılarını seslendirdiği sırada Aydilge birden bire yere yığıldı.

Baygınlık geçiren Aydilge''nin yardımına "Beyaz atlı kemancım" dediği eşi Utku Barış Andaç koştu. Utku Barış Andaç, eşi Aydilge''yi kucakladığı gibi kulise götürdü.

Konser sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydilge, şu ifadeleri kullandı: 

“O kadar çok soran, eden oldu ki, hepinize çok teşekkür ediyorum. Gayet İyiyim. Umudum Var şarkımda dediğim gibi ben düşsem de kalkarım bir daha. Sıcağın azizliğine uğrayıp sahnede fenalaşınca aslında beni orda güneşin altında dinleyenlerin kıymetini bir kez daha anladım. Sevginiz için tekrar çok teşekkür ediyorum. Her zaman hoplaya zıplaya şarkı söylediğim için sıcak faktörünü unutup yine coşunca maalesef konser sonu ufak bir baygınlık geçirmiş oldum. Duyanlar çok endişelenmişler ama çok ciddi bir şey olmadığını görün diye paylaşıyorum. Ayrıca sonuna kadar yine iyi zıpladık hep beraber. Orkestram, canım ekibim zaten bir tane. Beni kucağına alıp taşıyan ''''beyaz atı olmayan prens''''ime, diyebileceğim tek şey ise kemancı, başımın tacı... Hepinizi çok seviyorum. Not: Bol bol su için!

İlgili Haberler