Sassulo'dan Merih Demiral açıklaması

Sassulo'dan Merih Demiral açıklaması
Juventus' ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Merih Demiral ile ilgili Sassulo'dan şaşırtan bir açıklama geldi. Teknik direktör Giovanni Carnevali, "Dünyanın dev kulüpleri de takibinde, henüz kararımızı vermedik" açıklamasında bulundu.

Devre arası transfer döneminde 7 milyon euro karşılığında Serie A ligi ekiplerinden Sassuolo'ya transfer olan Merih Demiral'ın, geçtiğimiz hafta Juventus ile anlaştığı ve milli aranın ardından siyah-beyazlılara imza atacağı iddia edilmişti.

İtalyan medyasına konuşan Sassuolo teknik direktörü Giovanni Carnevali, Merih'in transferi hakkında, "Onu sadece Juventus izlemiyor, dünyanın dev kulüpleri de takibinde, henüz kararımızı vermedik." diyerek şaşırtan bir açıklamada bulundu.

İddiaya göre 15 milyon euro ve bonuslar karşılığında Juventus'un, Merih'in tapusunu aldığının aktarılmasının ardından konuşmalarına devam eden Carnevalli, "Juventus ile iyi bir ilişkimiz var, durumu değerlendireceğiz. Niyetimiz, en önemli oyuncuları kadromuzda tutabilmek. Kolay oyuncu satan bir kulüp değiliz. Ancak, Merih kendini başka bir takımda daha hırslı ve mücadeleci hissettiğini söyler ve bunu denemek isterse, doğru fiyata gitmesine izin verebiliriz." dedi.