Sayısal bayiine giden şok oldu. Milli Piyango oynayan bileti görünce dondu kaldı

Sayısal bayiine giden şok oldu. Milli Piyango oynayan bileti görünce dondu kaldı
Demirören Holding’e ait Şişal Şans yönetimindeki Milli Piyango Mart ayında 20 milyon TL büyük ikramiyeye sahip özel bir çekiliş yapma kararı aldı. Bilet almak için sayısal bayilerine giden vatandaşlar ise özel çekilişin bileti fiyatlarını görünce şok oldu.

Milli Piyango Mart ayı için özel bir çekiliş yapma kararı aldı. Milli Piyango işletmesi devletin elindeyken sürdürülen her ayın 9, 19 ve 29’unda çekiliş yapmak yerine Şubat ayı son çekilişini ve 9 Mart çekilişini iptal ederek 18 Martta bir çekiliş yapma kararı aldı.

Demirören Holding’e ait Şişal Şans yönetimindeki Milli Piyango 18 Mart’ta yapacağı çekilişte büyük ikramiye olarak ise 4 milyon TL değil 20 milyon TL büyük ikramiye bedeli belirledi.

SAYISAL BAYİİNE GİDEN VATANDAŞA ŞOK

Öte yandan bu özel çekilişin bilet fiyatları ise dikkat çekti.

Sayısal bayiine giderek Milli Piyango bileti almak isteyen vatandaşlar yeni fiyatları görünce adeta şok oldu. Milli Piyango bilet fiyatları tam bilet 40 TL’den 80’e yarım bilet 20 TL’den 40’a çeyrek bilet ise 10 TL’den 20 TL’ye satışa çıkarılmıştı.

Yenilenen Milli Piyango çekilişinin bundan sonra böyle devam edip etmeyeceğine dair ise herhangi bir açıklama yapılmadı.