Ünlü restoranda gizemli buluşma. Sedat Peker'in videolarıyla gündeme gelmişti

Ünlü restoranda gizemli buluşma. Sedat Peker'in videolarıyla gündeme gelmişti
Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Paramount Otel'e ilişkin iddialarda isimleri geçen Botır Rakhimov ve Cihan Ekşioğlu gizemli bir şekilde bir araya geldi.

Sedat Peker''in iddialarıyla gündeme gelen ve Türkiye’nin gündemini uzun süre meşgul eden Paramount Hotel ile adları anılan iki gizemli isimin geçtiğimiz akşam İstanbul Kuruçeşme’de bulunan Mandarin Oriental Otel’de bir araya geldiği ortaya çıktı.

Medyatava''da yer alan habere göre, Cihan Ekşioğlu ve Botır Rakhimov’un otelin ünlü restoranı Novikov’da beraberindeki bir grupla akşam yemeği yediği ortaya çıktı. Cihan Ekşioğlu ve Botır Rakhimov’un geç saatlere kadar restoranda kaldıkları öğrenildi.

MASADA NE KONUŞULDU ?

Gündemi sarsan Paramount Hotel’i illegal yollarla ele geçirdikleri iddia edilen iki ismin saatlerce kaldıkları ünlü restoranda ne konuştukları merak konusu oldu.

“TANKLA OTELE GİRDİ” İDDİASI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videosunda Paramount Hotel''i gündeme getirmişti.

Peker’in, iddialarının ardından Paramount Hotel''in ilk sahibi Atilla Uras''ın kızı Yasemin Victoria Uras çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu.

Uras, "Kırmızı bültenle aranan, Rus mafyasının parasını akladığı iddia edilen Özbek asıllı Botır Rakhimov otelimizin üstüne çöktü. " şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Yasemin Uras, Cihan Ekşioğlu’nun babası Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini iddia etmişti.

İlgili Haberler