Sedat Peker'in ismini saydığı diğer gazetecilere ne olacak

Sedat Peker'in ismini saydığı diğer gazetecilere ne olacak
Gazeteci Hadi Özışık'ın Sedat Peker'le konuşma videosu büyük yankı bulmuştu. Hatırlayacağınız gibi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şikayetçi olmuştu. Savcılık soruşturma başlatmış, Özışık kardeşlerin evlerinde polis tarafından arama yapılmıştı. Gazeteciler Cemiyeti Hadi Özışık'ı üyelikten atmıştı. Peker yayınladığı son videoda ceplerini dolduran gazetecileri işaret etti. Ne Gazeteciler Cemiyeti'nden ne de Basın Konseyi kınama bile yayınlamadı. 

Bütün suç Özışık kardeşlerin mi. Kınama bile yayınlamadı

İzlenme rekorları kıran "Kurtlar Vadisi" dizisini bile gölgede bırakan Sedat Peker videoları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Herkes birbirine bu pazar günü nasıl bir video izleyeceğiz diyerek tahmin yarışına girişiyor. 

Peker''in son videosunu 6 saatte 3 milyon 400 kişi izledi. Peker 9’uncu videosunda, Sezgin Baran Korkmaz’ın Bodrum’daki lüks otelinde tatil yapan ve ceplerini dolduran gazetecileri işaret etti.

Vefat haberleri ve kınama dışında bir iş yapmayan Gazeteciler Cemiyeti''nin bu konuyla ilgili kınama bile yayınlamaya gerek duymadı. Basın Konseyi ise görmedim, duymadım, bilmiyorum diyerek adeta 3 maymunu oynuyor. 

Oysa Sedat Peker''in Mayıs ayında yayınladığı videoda iddialar karşısında Özışık kardeşler günah keçisi ilan edilmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlatılmıştı. Polisler evlerinde arama yapmıştı. Gazeteciler Cemiyeti Hadi Özışık''ı üyelikten atmıştı.

Sedat Peker’in yayınladığı 9.videosunda, Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş’in kaldığını iddia ettiği otelin fiyatı dudak uçuklattı. Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği 106 bin 223 TL görünürken, sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL''ye mal oluyor.

Şimdi ise Peker bir çok gazeteci hakkında yenilir yutur cinsten olmayan iddialarda bulunuyor ama kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

Dürüst gazeteciler bu isimler açıklansın, medya bu pisliklerden temizlensin diyor. Maaş alan, rüşvet yiyenler ise "Bu açıklamalar yalan" diyerek şimdiden kendilerini aklama derdine düştükleri kulağıma geliyor.

 

İlgili Haberler