Şehmus Hazer Fenerbahçe Beko'da

Şehmus Hazer Fenerbahçe Beko'da
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Icrypex'ten Şehmus Hazer'i transfer etti.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla birçok kulübün radarına girmişti. Yaz başında NBA Yaz Ligi''ne giderek Clevland Cavaliers ile maçlara çıkan Şehmus Hazer''in geleceği şekillendi. Fenerbahçe Beko bir süredir ilgisinin olduğu Şehmus Hazer transferinde anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Beko, Şehmus Hazer için Beşiktaş Icrypex ile başkanlar nezdinde anlaşma sağlanmıştı.

Beşiktaş''tan konuya ilişkin açıklama geldi. Takımdan ayrılan Hazer''e teşekkür edilirken, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş Icrypex Takımımızın sporcularından Şehmus Hazer’in transferi konusunda Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Şehmus Hazer’e Kulübümüze hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

GEÇEN SEZON GÖZ DOLDURMUŞTU

Normal sezonda çıktığı 28 maçta ortalama 32 dakika süre alan Şehmus, 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist ortalama ile oynamıştı. Ayrıca üç kez kariyer sayı rekorunu kıran Şehmuz Hazer, 30 sayı ile bu rekorları sonlandırmıştı. Bu istatistikleri yaparken %54 iki sayılık isabet yüzdesi ile çok verimli bir sezon geçirmişti. Alperen Şengün ile birlikte takımı sırtlayan Şehmus Hazer, Beşiktaş''in Play-off yarı finaline kadar çıkmasında en büyük pay sahiplerinden birisiydi.