Selen Görgüzel 90 bin liralık arabasını satıp 1 milyon liraya araba aldı

Selen Görgüzel 90 bin liralık arabasını satıp 1 milyon liraya araba aldı
Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel'e boşanmadan sonra 90 bin liralık bir araç kalmıştı. Araç medyaya 'lüks otomobil' olarak yansımıştı. Selen Görgüzel boşanmanın ardından hemen o aracı sattı ve kendisine 1 milyon liraya araba aldı.

Son aylarda evliliklerinde kriz yaşadıkları öne sürülen ünlü yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncu eşi Selen Görgüzel Alkan''dan kötü haber geldi.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

2014 yılında evlenen Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel Alkan, geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar.

1 MİLYON LİRA DEĞERİNDE YENİ ARACIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Selen Görgüzel, dün akşam Kuruçeşme''de ''Two'' adlı mekanda sahne aldı.
Konsere 1 milyon lira değerindeki aracıyla gelen Görgüzel, sahnede iddialı kıyafet tercih ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Kıyafet seçerken ciddi bir emek harcıyorum. Taşıyabileceğim kıtafetler giydiğim sürece sorun olacağını düşünmüyorum. Lütfen beni Gülşen ile kıyaslamayın. Gülşen''in kıyafet seçimleri cesur bulunmadan önce de ben böyle kıyafetler giyiyordum. Tarzım bu" açıklamasını yaptı.

"ARABA ALDIM, KREDİSİNİ ÖDÜYORUM"

Hamdi Alkan, boşandığı Selen Görgüzel''e 2005 Model Peugeot 206 bırakmıştı. Bu konuya da değinen Görgüzel, "Bu arabanın o arabayla ilgisi yok. O araç prosedür gereği bana gelmişti. Bu arabayı kendim aldım, kredisini ödüyorum" dedi.

"BEN AŞKSIZ YAPAMAM"

Aşka kapılarının açık olduğunu belirten Selen Görgüzel, "Aşka kapalı değilim. Ben aşksız yapamam. Doğru zamanda ve doğru yerde karşıma çıkacak birisine aşık olurum diye umuyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler