Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm fragmanı! Nefes gözaltında

Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm fragmanı! Nefes gözaltında
Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz'in son bölümü ekrana kilitledi. Peki Sen Anlat Karadeniz'in 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanında Nefes gözaltına alınıyor.

Büyük bir ilgi ve alakayla izlenen Sen Anlat Karadeniz 29. bölümü yayınlandı. Dün akşam diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için son bölümle ilgili detaylar haberimizde olacaktır. Aynı zamkanda Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm fragmanı da yayınlandı mı yayınlanmadı mı? Merak konusu oldu. Geçtiğimiz bölümde Nefes'in oğlu Yiğit, Tahir'e baba demek istediğini söylemişti. Tahir ise kapı ardından anne ile oğul konuşmalarını dinlemişti. Öte yandan Vedat Nefes'i bitirmek için elindeki son kozu oynamak için harekete geçmişti. Peki yeni bölümde neler olacak. İzleyenler büyük bir merakla devamını beklemektedir. Nefes gözaltına alındı. Vedat Nefes'in kurtulması için Tahir'e bir şart sundu? İşte yeni bölümden yeni gelişmeler...

SEN ANLAT KARADENİZ 29. BÖLÜM

Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 29. BÖLÜM

Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye'nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye'nin büyük sırrı ne?

Tahir ve Nefes Vedat'tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat'ın Nefes'e dair elindeki büyük koz ne?

SEN ANLAT KARADENİZ 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten gözaltına alınan Nefes şaşkına dönüyor. Polis aracında karakola giden Nefes'i Tahir takip ediyor. Vedat ise tehdit savurmaya devam ediyor. Vedat şikayetinden bir şartla vazgeçebileceğini söylüyor. O da Tahir'in Nefes'ten boşanması... Tahir bakalım ne karar verecek? Tahir Nefes'ten boşanacak mı?