Sen Anlat Karadeniz 37. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Sen Anlat Karadeniz 37. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Sen Anlat Karadeniz dizisi 3 haftadır dizilerin reklam anlaması nedeniyle yayınlanmıyor. Peki 37. yeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor işte detaylar.

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni bölümü ne zaman? Yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle araya giren Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sen Anlat Karadeniz fragmanında neler oldu? İşte detaylar...

SEN ANLAT KARADENİZ'İN BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor Televizyonların reklam anlaşmaları nedeniyle 3 haftadır yayınlanamayan Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ile bu akşam  ekranlara dönecek.

SEN ANLAT KARADENİZ 37 BÖLÜM YAYINLANDI

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınladı. Sen Anlat Karadeniz'de kadınlar koğuşa alışmaya çalışmaktadır. Tahir Nefesi kurtaracağına söz verir. Vedat Osman Hoca'nın evini basıp Yiğit'i kaçırır ve bunu öğrenen Tahir ile Vedat arasında bir kovalamaca başlar. Tahir son sahnede silahını çekip Vedat'a oğlum ver diye bağırır. Ve silahını ateşler. Sen Anlat Kardeniz 2. Fragmanında Tahir Nefes’e destek olmak için bir takım çalışmalar yapar. Vedat Tahir’in evini basar ve annesini rehin alır ve ona işkence uygular. Acaba Tahir’in annesi ölecek mi?