Sen Anlat Karadeniz 43. yeni bölümde neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz 43. yeni bölümde neler olacak?
Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz tüm heyecanıyla devam ediyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören dizinin 43.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde ne olacak? İşte detaylar.

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde son bölümde Tahir, Vedat'ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak kafasında oluşan plana göre hareket etmeye devam eder. Yeni bölümde neler olacak? İşte son detaylar…

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Vedat, Nefes'i ve Yiğit'i kaçırır. Nefes'e eski günlerini yaşatmak isteyen Vedat, beklemediği bir direnişle karşılaşacaktır. Tahir'in babasının Deli Tahir olduğu haberi Kaleli Konak'a bomba gibi düşer. Saniye şimdi evlatlarına hesap vermek zorundadır. Tahir, Yiğit'in yardımıyla Nefes'i kurtarmayı başarır. Hayalini kurdukları mutluluğa sonunda kavuşan üçlü yeni bir hayata adım atmaya hazırken, Tahir'in geçmişinden gelen sır bu mutluluğa gölge düşürecektir.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yiğit, Tahir'in peşinden koşarken Vedat'ın kucağına düşer. Oğlu için harekete geçtiği anda ayağı sakatlanan Nefes'in artık Vedat'a karşı koyması imkansızdır. Nazar ve Murat'ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil'in artık Nazar diye bir kızı yoktur. Tahir, Vedat'ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye'ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 43. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.