Zafer Algöz, Serdar Ortaç'a ateş püskürdü

Zafer Algöz, Serdar Ortaç'a ateş püskürdü
Zafer Algöz, Beşiktaş hakkında yaptığı yorumlar sebebiyle Serdar Ortaç'a ateş püskürdü.

''YOKLUĞU BİZİM İÇİN KAZANÇTIR''

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, popçu Serdar Ortaç''ın Beşiktaş-Adana Demirspor maçının ardından, siyah-beyazlı takıma yönelik sözleriyle ilgili, "Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır" diyerek, tepkisini gösterdi

Ortaç''a bir tepki de fanatik Beşiktaşlı Zafer Algöz''den geldi. Ünlü oyuncu, Ortaç''a sert sözlerle yüklendi. Algöz, "Serdar Ortaç kim be? Beşiktaş taraftarı böyle ufak işlerle uğraşmasın. İşimize bakalım. Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Popçu Serdar Ortaç, Adana Demirspor''un Beşiktaş''a karşı 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3 beraberlikle bitirmesi sonrasında, Beşiktaş taraftarını kızdıran bir harekette bulundu. Adana’da sahne aldığı bir mekanda Adanalılar''ı kutlayan Ortaç, argo ifadeler kullandı. Beşiktaş Kulübü, yaşananların ardından Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkiler sonrasında Serdar Ortaç, özür diledi. Ortaç, paylaştığı videoda "O gece Adana''da konserde bir seyirci telefonunu gösterdi. Israrla ''Bunu söyle abi'' dedi. Ben de öyle dedim. Yani kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem. Futbolla işim yok. Adana''yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Beşiktaş''tan özür diliyorum" dedi.

İlgili Haberler