Seren Serengil, yine photoshop'un dozunu kaçırdı

Seren Serengil, yine photoshop'un dozunu kaçırdı
Seren Serengil 51. yaş gününü evinde verdiği bir parti ile kutladı. Doğum gününe daha önce küs olan Ece Erken ve Demet Akalın da katıldı. Serengil beraber verdikleri pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraflardaki aşırı filtre olay oldu. Demet Akalın bile kendini tanımadı.

51 yaşına giren Seren Serengil doğum gününü evinde arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Kutlamaya bir süre önce eşini kaybeden Ece Erken de katıldı. Ece Erken ve zor günlerinde onu yalnız bırakmayan Demet Akalın doğum gününde beraber poz verdi.

PHOTOSHOP''UN DOZU KAÇTI

Sık sık sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara yaptığı Photoshop''la sık sık adından söz ettiren Serengil''den Ece Erken ve Demet Akalın da nasibini aldı. Erken ve Akalın''ın çocuklarının da olduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Serengil, "Doğum günüme arkadaşlarım Hira ve Eymen anneleriyle katıldılar" notunu düştü.

ALAY KONUSU OLDU

Ancak fotoğrafta en dikkat çeken detay Serengil''in Erken ve Akalın''a yaptığı Photoshop oldu. Serengil''in paylaşımı kısa sürede binlerce yorum alırken kullanıcılar "Fotoğrafta kimse tanınmıyor. Demet Akalın kızından bile küçük görünüyor" yorumları yapıldı.

Arkadaşlarından doğum gününde çekilen fotoğrafları isteyen Akalın da kendisini görünce "Bu ben miyim?" tepkisini verdi. 

İşte Seren Serengil''in fotoğrafına yapılan bazı yorumlar...

 

İlgili Haberler