Sergen Yalçın sessizliğini eski mesleği olan jüri üyeliği ile bozuyor...

Sergen Yalçın sessizliğini eski mesleği olan jüri üyeliği ile bozuyor...
Survivor All Star'da jürilik yapmak için Dominik'e giden Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın’a taraftarlar ateş püskürüyor. Sergen'in Dominik paylaşımları taraftarları çıldırttı.

Acun Ilıcalı''nın programı olan Survivor''da jüri üyeliğine hazırlanan Sergen Yalçın, Dominik''e gitti. Tecrübeli teknik direktör, Survivor Birleşme Partisi’ndeki şarkı yarışmasında jüri koltuğunda olacak.

Ünlü yapımcı, 27-28 Mart’ta yayınlanacak olan Birleşme Partisi’ne Sergen Yalçın’ı konuk olarak getiriyor.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş''la hem Süper Lig''i hem de Türkiye Kupası''nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Sergen Yalçın, yeni sezonda alınan kötü sonuçların ardından takımdan ayrılmıştı. Ayrılığın ardından hiçbir yere açıklama yapmayan Sergen Yalçın sessizliğini eski mesleği olan jüri üyeliği ile bozuyor...

 

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TEPKİ GÖSTERDİ

Beşiktaşlı taraftarlar ise bu duruma tepki gösterdi. Takımdan ayrıldıktan sonra hiçbir yere açıklamalarda bulunmayan Sergen Yalçın''ın jüri üyeliği yapması siyah-beyazlı taraftarları şaşırttı.

Bazı kullanıcılar, “30 milyonu cebe attı yaşıyor”, “Sergen Yalçın kendini geliştirmeye devam ediyor”, “Para bitti eski işe geri dönmüş” gibi yorumlarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın’ın adadan paylaşılan o kareleri

İlgili Haberler