Sergio Ramos gözyaşlarıyla veda etti

Sergio Ramos gözyaşlarıyla veda etti
İspanyol yıldız Sergio Ramos için Real Madrid'e veda organizasyonu düzenlendi. Yıldız oyuncu, yıllarını geçirdiği kulübe veda ederken gözyaşlarını tutamadı.

Hürriyet''te yer alan habere göre, Real Madrid''de bir dönem sona erdi. 2005''te Sevilla''dan İspanyol devine transfer olan Sergio Ramos''un Santiago Bernabeu''daki 16 yıllık kariyeri sona erdi.

Real Madrid uzun yıllar takım kaptanlığını yapan 35 yaşındaki Ramos için veda töreni düzenledi. Ramos veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ramos veda cümlelerinde, "Real Madrid''e veda etme zamanı geldi. Hayatımın en zor anlarından biri. Bu bir vedadan daha fazlası çünkü bir gün buraya geri döneceğim, eminim. Real Madrid her zaman kalbimde olacak, teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sergio Ramos, Real Madrid kariyerinde 5 La Liga, 4 Şampiyonlar Ligi, 2 Kral Kupası, 4 İspanya Süper Kupa, 4 Kulüpler Dünya Kupası ve 3 UEFA Süper Kupa kazandı.

PEREZ: BURASI SENİN EVİN

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Madrid taraftarı için zor bir gündeyiz. Ramos ile muhteşem yıllar geçirdik. Kulübe transfer olduğu günü unutmuyorum. Henüz 18 yaşındaydı ve dünyayı fethetmek için hazırdı. Şimdi geldiği yeri dünya biliyor. Başardığı onca şey için çok mutluyum. Real Madrid efsaneleri arasına girdi. 10. Şampiyonlar Ligi zaferimizde senin payın çok büyük. Sahada yaptıkların ve aile yaşantınla gençlere örnek oldun her zaman. Bu kulüp için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Burası senin evin, bunu unutma. Senin gibi bir efsane, günün birinde kulübün elçisi olarak yine burada görev almalı." dedi.

İlgili Haberler