Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni miras krizi hakkında konuştu

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni miras krizi hakkında konuştu
'Huysuz Virjin' lakabıyla tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bıraktığı vasiyetine yeğeninin çocukları Evren Saydan ve Erhan Saydan itiraz etmişti. İtiraz sonrası Dursunoğu'nun diğer yeğeni Güliz Buyrukbilen'in kızı olan Gizem Özkesoğlu vasiyetin hukuka uygun olduğunu ifade ederek "Bizim dışımızdaki herkes mirastan pay almak ümidinde" açıklamasını yaptı.

‘Huysuz Virjin’ lakabıyla tanınan usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu''nun vasiyeti yeğenleri Evren Saydam ve Erhan Saydam''ın itirazı sonrası yeniden gündeme geldi.

Dursunoğlu’nun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bıraktığı vasiyetine yeğeninin çocukları Evren Saydam ve Erhan Saydam’ın itiraz etti. Usta sanatçı diğer bir yeğeni Güliz Buyrukbilen’in avukat kızı Gizem Özköseoğlu da medyada çıkan haberler sonrası açıklamada bulunarak vasiyetin hukuka uygun olduğunu belirtti.

Milliyet’te yer alan habere göre; Avukat Gizem Özköseoğlu, “Annem, teyzem ve bir yeğeni dernek avukatlarına vekaletname verdi. Aslında bizim dışımızdaki herkes mirastan pay almak ümidinde” açıklamasında bulundu.

"ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK"

Dursunoğlu, tüm sahne kostümlerini ve aksesuarları muhafaza edilip sergilenmesi için Türker İnanoğlu Vakfı’na emanet etmişti. İtiraz edenlerin mahkemeden olumlu sonuç alacaklarını sanmadığını aktaran Özköseoğlu, “Tamamen kamu yararına olacak olan bu bağışın gerçek sahiplerine ulaşmasını ve çocukların yetiştirilmesine katkıda bulunulmasını geciktiriyor olmalarından dolayı üzüntümüz büyük. Hakkın ve adaletin gerçek sahiplerini bulacağından şüphem yoktur. Bu kişilerle beraber bizim de itiraz etmişiz gibi adımızın geçmesi, gerçekten bizi derinden yaraladı” ifadelerini kullandı.