Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi arabasını geri istedi

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi arabasını geri istedi
Şeyma Subaşı, mutluluğu bulduğu ve 5 Haziran'da evlilik teklifine 'Evet' dediği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı. Sosyal medya fenomeni, "Yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" dedi. Ayrılığın sebebiyle ilgili olarak dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

31 yaşındaki fenomen, "Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik" dese de, ayrılığın perde arkasında bambaşka bir neden olduğu iddia edildi.

Magazinburada’nın haberine göre; Şeyma, arkadaşlarıyla sevgilisinin dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı tartışmaya başladı. "Ben Türkiye''ye dönüyorum" diyen Subaşı, sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

Şeyma''nın magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımının ardından Meedo''dan karşı hamlenin gecikmediği de konuşuluyor.

ARABAYI GERİ İSTEDİ..

Nikah masasına oturmak için gün saydıkları düşünülürken gelen beklenmedik ayrılık sonrası Mohammed Alsaloussi''nin, Şeyma''ya hediye ettiği arabayı geri istediği öne sürüldü. Son model arabanın fiyatının 10-12 milyon lira arasında olduğu biliniyor.