Şeyma Subaşı bir erkekle öpüşme videosunu paylaştı. Meedo ile barıştığı iddia edilmişti

Şeyma Subaşı bir erkekle öpüşme videosunu paylaştı. Meedo ile barıştığı iddia edilmişti
Eski eşi Acun Ilıcalı ile Bodrum’da sözlü kavga ettikleri iddiasıyla magazin gündemine oturan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bir erkekle öpüştüğü videoyu paylaştı. Şeyma Subaşı’nın öpüşme görüntülerini izleyen kimi takipçiler öpüştüğü kişiyi Meedo'ya benzetirken kimi ise benzetmedi.

Eski eşi Acun Ilıcalı ile Bodrum’da bulunan bir mekânda sözlü olarak kavga ettikleri iddia edilen Şeyma Şubaşı yine olay oldu. Eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia edilen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bir erkekle öpüştüğü videoyu paylaştı. Subaşı''nın öpüştüğü kişinin de Alsaloussi olduğu ileri sürüldü.

Şeyma Subaşı''nın bu anları sosyal medyada gündem oldu.

Aşk hayatıyla merak konusu olan Subaşı''nın şu sıralar Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı konuşuluyor.

Bu konuda bir yorumda bulunmayan Subaşı tekne tatiline devam ediyor. Her anını paylaşan Şeyma Subaşı sevgilisiyle dudak dudağa anlarını da paylaşmayı ihmal etmedi.

Şeyma Subaşı’nın öpüşme görüntülerini izleyen kimi takipçiler öpüştüğü kişiyi Meedo''ya benzetirken kimi ise benzetmedi.
 

İlgili Haberler