Sıcaktan bunalan kendini denize attı

Sıcaktan bunalan kendini denize attı
Ülkede sıcak hava dalgası etkisini gösteriyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti. Serinlemek için denize girip, kayalıklarda güneşlendiler. O anlar kameralara yansıdı. 

Sıcakların artmasıyla birlikte vatandaşlar sahillere akın etti. 

İstanbul''da sıcakların artması ile vatandaşlar Sarayburnu sahiline akın etti. Vatandaşların deniz sefası havadan görüntülendi.

DENİZE GİRİP, KAYALIKLARDA GÜNEŞLENDİLER

Hava sıcaklılarının arttığı hafta sonunda İstanbullular sahillere ve parklara akın etti. Tarihi yarımadada bulunan Sarayburnu sahiline gelen vatandaşlar, serinlemek için denize girip, kayalıklarda güneşlendi. Sahilde oluşan yoğunluk havadan görüntülendi.

"SICAĞI FIRSAT BULDUM GELDİM"

Havanın sıcak olmasından dolayı sahile geldiğini söyleyen Sefer Uğur, “Sıcağı fırsat buldum geldim. Her gün buradayım, burası çok güzel. Çok keyif alıyoruz. İstanbul’un içinde duramadık, şehrin içinde. Denize girip çıkıyoruz. Sıcaktan bunalacağımıza şehrin içinde burada arkadaşlarla denize girmekten keyif alıyoruz” dedi.

Saat 10’da sahile geldiğini söyleyen Mahmut Korkut, “Çalışıyoruz, işin stresi, biz de hafta sonunu değerlendirmek için arkadaşlarla yüzmeye geldik. Sıcak havada yüzüyoruz. Saat 10’da geldik, 10’dan beri buradayız. On numara geçiyor günümüz. Herkesin gelmesini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

Arnavutköy sahilinde ise serinlemek için kendini denize atanlarla dolarken, bir köpeğin serinlemek için denize girdiği anlar kameralara yansıdı.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte İstanbullular sahillere akın etti. Sıcaktan bunalıp soluğu Arnavutköy sahilinde alan bazı vatandaşlar balık tutarken, bazıları da kendini denize bıraktı. Boğazın serin sularında keyif yapan vatandaşların yanı sıra bir köpeğin de denize girerek serinlediği anlar kameralara yansıdı. Güzel havanın keyfini balık tutarak çıkaran vatandaş Mehmet Ali Bayram, “Hava güzel, eğlenelim diye geldik keyif için. Aşağı yukarı iki, iki buçuk saattir buradayım. Mezgit tuttum ve mezgit balığı hassas olduğu için suyun içerisinde bekletiyorum. Rahat rahat yiyelim diye. Bir saat daha buradayım, sonra balıkları pişirip taze taze yiyeceğiz” dedi.

"SICAKTAN BUNALDIK"

Köpeği ile birlikte denize girerek eğlenen Murat Çelik ise, “46 senedir buradayız, Arnavutköy’deyiz. Her zamanki gibi vazgeçilmezimiz. Köpeğim de her zaman geliyor ve yüzüyor” diye konuştu.

Sıcaktan bunalıp kendini boğazın serin sularına bırakan Emrah Özçelik ise, “Her gün geliyoruz. Hava çok sıcak malum, yapacak bir şey yok. Bugün de saat 12.00 gibi geldim. Ailemle geldim, burada yine arkadaşlarla da giriyoruz her gün. Sıcaktan bunaldık o yüzden şimdi denize atlayacağız” dedi.

(Kaynak: İHA)

İlgili Haberler