Sıla'nın Ahmet Kural'a yazdığı şarkı nedir?

Sıla'nın Ahmet Kural'a yazdığı şarkı nedir?
Ahmet Kural ifadesinde 'Sıla bana şarkı yazdığını söyledi' demişti. Peki Sıla'nın Ahmet Kural'a yazdığı şarkı ne? İşte şarkıcı Sıla'nın şiddet gördüğü Kural'a yazdığı o şarkı...

Sıla'nın Ahmet Kural'a yazdığı şarkı nedir? Bu soru şu an en sık aranılanlardan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural, eski sevgilisi Sıla'nın şikayeti üzerine savcılığa ifade vermeye gitmişti. Kural ifadesine, “Yaşanan ilk ayrılıktan sonra Sıla Gençoğlu barışmak için araya aracılar soktu. Sık sık mesajlar attı, ‘Sana şarkı yaptım’ dedi. Telefonuma da yaptığı şarkıyı gönderdi. Mutlu oldum, ikinci bir şans vermem gerektiğini düşündüm." demişti. Kural'ın bu ifade Sıla'nın Ahmet Kural'a yazdığı şarkı takipçileri tarafından çok merak edildi. Söz ve müziği Sıla'ya ait olan Boş Ev isimli şarkının sözleri bulundu. 

SILA'NIN AHMET KURAL'A YAZDIĞI ŞARKI- BOŞ EV

İşte büyük merak konusu olan Sıla'nın yazdığı o şarkı... Daha önce bir ayrılık yaşayan ikiliyi barıştıran, söz ve müziği Sıla’ya ait “Boş Ev” hüzünlü sözleriyle dikkat çekiyor.

Boş evde çıplak duvara
Çelik umut gibi astım baharı
Mahpus gibi hanımeli

Kaderin şu yankısı 
Uzatmadın bir yardım eli 
Canda kıyamet yangın var 
Şişe burada gece belli 
Serçe gönlüm boynunu eğdi 
Utanma ağla sesli sesli

Hal dökülsün 
Kalp övünsün 
Kan dökülsün 
Yettiyse ölünsün

AHMET KURAL SILA BANA ŞARKI YAZDI

Bana daha önce eski arkadaşı (Okan Can Yantır kastediliyor) olduğunu söylemişti, yine başka seferinde albüm kapağı için görüştüğünü söyledi. Sıla Hanım’a ‘Aile kurmayı planlıyoruz benden çocuk sahibi olmak istediğini söylüyorsun, eğer böyle bir konu varsa lütfen kırma beni söyle’ dedim. Ben böyle söyleyince ‘Evet ben senin canın yansın istedim, birlikteydik’ dedi. Tartışma da bunun üzerine başladı. Sıla Hanım’dan evi hemen terk etmesini istedim. Evden gitmek istemedi. Kendi telefonumdan Sıla Hanım’ın şoförünü arayacakken, Sıla Hanım bileklerimden tuttu, yaklaşık 10-15 kere ‘Yalvarırım git’ dedim, şoförü arattırmadı. Hala bileklerimden tuttuğu için ben önce ellerimi çektim. Bu sırada Sıla Hanım yere düştü. Sıla Hanım benim tişörtümün arkasından tutup mutfaktan çıkmamam için beni durdurmaya çalıştı kendimi kurtarmak için yine tişörtümü çektim, yine düştü. Salona gittim. Karşılıklı bir bağrışma oldu ve seslerimizi yükselttiğimizi kabul ediyorum fakat incitici bir söz söylemedim. Sinkaflı bir söz söylemedim, tehditte bulunmadım.
Ahmet Kural, Sıla ile yaşadıkları kavga sırasında kendisinin de yaralandığını iddia etti: “Münakaşada benim zaten sakat olan belimde ağrı meydana geldi, iki gün evimde yattım. Hatta benim de kollarımda morluk oluşmuştu. Sıla Hanım’ın eylemleri neticesinde dudağımın içi yaralanmıştı. Fakat şikâyet etmeyi düşünmediğim için doktor raporu almadım. Tartışma hali yaklaşık on beş dakika sürdü. 45 dakika süren tartışma ve şiddet olmadı. Bir süre sonra sakinleştik. O mutfağa geçti, ben salonda kaldım. Kapının açıldığını duydum. Sıla Hanım bağırarak “Seni bitireceğim Ahmet Kural” dedi, gitti.