'Sıra dışı müftü' Bıyık'tan Mısıroğlu'na: İngiliz uşağı, ruh hastası!

'Sıra dışı müftü' Bıyık'tan Mısıroğlu'na: İngiliz uşağı, ruh hastası!
Sıra dışı müftü olarak bilinen Çorum İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, Atatürk'e hakaretler yağdıran sözde Tarihçi Kadir Mısıroğlu'na çok sert tepki gösterdi. Bıyık, Mısıroğlu'na "İngiliz uşağı, ruh hastası" dedi.

Atatürk düşmanı sözde Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik ağır hakaretlerine tepkiler büyüyor.

Kamuoyunda "Sıra dışı müftü" olarak tanınan Çorum İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, sosyal medya hesabından Mısıroğlu'nu hedef aldı.

"Atatürk'e hakaret eden Ya İngiliz uşağıdır. Ya Türk ve İslam düşmanı bir takıyyecidir. Ya da bilinçli ya da bilinçsizce Büyük Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır" ifadelerini kullanan Bıyık, şu paylaşımda bulundu:

"BİR MÜSLÜMAN ASLA 'KEŞKE YUNAN GALİP GELSEYDİ" DİYEMEZ"

Hükümete tepkisi olsa bile hiçbir Müslüman Türk evladı nasıl PKK galip gelsin diyemezse…

-Atatürk’e muhtelif sebeplerle tepkisi olsa bile bir Müslüman Türk evlası asla, “Yunan Galip Gelseydi” diyemez.

Aynı şekilde Çanakkale Şehitleri Destanıyla  ve İstiklal Marşı ile her kesimden insanımızın gönlünde anıtsal bir taht kurmuş İslam’ın ulvi vicdanı Mehmet Akif’e “serseri” diyemez.

Bunları diyen bir kimse hakkında  3 durum söz konusudur.

Ya İngiliz uşağıdır.

Ya Türk ve İslam düşmanı bir takıyyecidir.

Ya da bilinçli ya da bilinçsizce Büyük Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır. (Ateh durumu)"

ekran-alintisi-648.jpg

İlgili Haberler