Sırbistan Fransa voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sırbistan Fransa voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Sırbistan ile Fransa karşı karşıya geliyor. Filenin Sultanları’nın yarı finaldeki rakibini belirleyecek olan Sırbistan Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusunun cevabı merak ediliyor.

CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Sırbistan ile Fransa karşılaşıyor. Yarı finale yükselen Filenin Sultanları’nın rakibini belirleyecek olan maç büyük bir önemle yakından takip ediliyor.

Filenin Sultanları CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası Sırbistan Fransa maçının galibi ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 1 Eylül 2021 Çarşamba akşamında saat 21.00’dan itibaren TRT Spor Yıldız ve TRT Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

Son 16 turunda Çekya''yı, çeyrek finalde de Polonya''yı 3-0''la geçen Filenin Sultanları, CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükselmişti.

CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Fransa''yı 3-1 deviren Sırbistan, yarı finalde Filenin Sultanları''na rakip oldu. Türkiye Sırbistan maçı 3 Eylül Cuma akşamında saat 21.00''da oyananacak.

 

İlgili Haberler