Evli kadınla yakalanan Süper Lig oyuncusu kızgın eş tarafından bıçaklandı

Evli kadınla yakalanan Süper Lig oyuncusu kızgın eş tarafından bıçaklandı
Geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük'te tamamlayan bonservisi ise Parma'da bulunan Yann Karamoh hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı.

Fransız basınında 23 yaşındaki futbolcunun bıçaklı saldırıya uğradığı ve saldırganın ise 2 yıl hapis cezasına çarptırıldığı duyuruldu.

Geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük''te tamamlayan bonservisi ise Parma''da bulunan Yann Karamoh hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı.

FRANSIZ BASINI YAZDI

Fransız basınında yer alan haberlere göre 23 yaşındaki futbolcunun, geçtiğimiz günlerde darp edildiği ve hakaretlere uğradığı bir video sosyal medyada yayınlandı.

Konu hakkında konuşan futbolcu ise saldırganın elinde bıçak olduğunu belirterek, "Bir elinde bıçak vardı, diğeriyle bana vuruyordu. Beni darp etti, bu ömür boyu benimle kalacak bir şey. Gururum ve ailem var." sözlerini dile getirdi.

2 YIL HAPİS

Haberlerin detaylarına göre saldırgan Çarşamba günü Paris''in batısındaki Nanterre mahkemesinde iki yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan futbolcunun vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar olduğu belirtildi.

Parma ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Karamoh, geçtiğimiz sezon Karagümrük ile 35 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans göstermişti.

EVLİ KADINLA BİRLİKTE OLMUŞ

Bir başka Fransız kaynak; Karamoh’un, sosyal medyada dolaşan videoda ilişkiye girdiği evli kadınla birlikte kocasına yakalanması sonrası darp edildiğini öne sürdü. Kızgın eşin, Karamoh’u evinde gördükten sonra saldırdığı ve bunu da videoya çekerek yayınladığı belirtildi.


 

İlgili Haberler