Snapchat artık ücretli: Özellikleri açıklandı

Snapchat artık ücretli: Özellikleri açıklandı
Snapchat, yeni bir ücretli abonelik sistemine geçti. Snapchat+ adını verdiği sistemde kullanıcıların bazı avantajlara sahip olacağı aktarıldı. Ayda 3.99 dolara hizmet sunacağı açıklandı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Snapchat, reklama ek olarak para kazanma yollarını genişletiyor. Ayda 3.99 dolara sunulacak Snapchat+ ile halihazırda uygulamada olmayan bazı özelliklere erişim hakkı sunulacak. Snapchat’in basın açıklamasına göre, Plus aboneleri “tonla yeni özelliği” test etme fırsatı yakalayacak.

Açıklamaya göre, Snapchat Plus ile Snap’lerinizi bir defadan fazla izleyen kullanıcıları görmekten uygulama simgesini değiştirmeye kadar bir dizi yenilik sunulacak. Şirket, bu abonelik katmanı sayesinde topluluğu daha çok dinleme fırsatı yakalayacağına inanıyor.

Snapchat Plus’ın profilinizi daha fazla kişiselleştirme hakkı vereceğini söylemek mümkün. Dikkate değer yeni özellikler arasında uygulama simgesini değiştirme, hikayenizi inceleyen kullanıcıları görme ve bir arkadaşınızı BFF (En İyi Arkadaş) olarak sabitleme imkanı bulunuyor.

Özel, deneysel ve lansman öncesi özelliklerden oluşan bir koleksiyon olan Snapchat+’ı kullanıma sunuyoruz. Bu abonelik, topluluğumuzun en tutkulu üyelerinden bazılarına yeni Snapchat özellikleri sunmamıza ve öncelikli destek sunmamıza olanak tanıyacak.

Snapchat+ şu anda Türkiye''de bulunmuyor.

İlgili Haberler