Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yemek hizmeti alacak

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yemek hizmeti alacak
Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yemek hizmeti alacağını duyurdu.

Basın İlan’da “2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BİNGÖL İLİ / SOLHAN İLÇESİNDE TAŞIMA KAPSAMINDA BULUNAN 5(BEŞ) İLKOKUL/ORTAOKUL/ ÖĞRENCİLERİNE MALZEME DÂHİL 176 İŞ GÜNÜ 162,096 ÖĞÜN ÖĞLE YEMEĞİ PİŞİRİLMESİ VE DAĞITILMASI HİZMET ALIM İŞİNE AİT HİZMETİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. “ denildi.

Taşımalı eğitim kapsamında bulunan 921(Dokuzyüzyirmibir) İlkokul/ortaokul öğrencisine 176 iş günü süreli 162.096 Adet öğün sıcak öğle yemeği hizmeti alımı ve 5 (BEŞ)taşıma merkezi okul müdürlüğüne dağıtımı ve sonraki işler hizmet alımı.

İşe başlama tarihi: 12.09.2022

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 15.08.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,

h) Gıda Üretim İzin Belgesi veya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından verilen ihale tarihi itibariyle geçerliliği bulunan istekliye ait “İşletme Kayıt Belgesi” (Faaliyet konusu: Hazır Yemek, Tabldot Yemek Üretimi; Gıda Üretimi Yapan İşletmeler)

f)Teklif verecekler idarenin yemek hijyen, denetim ve kontrolü için İlçe merkezinde Gıda Üretim standartlarına uygun yemek pişirme yerinin firmaya ait olması yada kiralık ise kira sözleşmesinin noter tasdikli olarak teklifi ile birlikte sunmaları gerekiyor.

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.