Şenol Güneş'in yeni adresi belli oldu. Canlı yayında açıklandı

Şenol Güneş'in yeni adresi belli oldu. Canlı yayında açıklandı
En son Milli takımı çalıştıran Şenol Güneş'in yeni adresi bu sezon küme düşen köklü Fransa ekibi Saint-Etienne oldu.

Sabah''ın haberine göre tecrübeli teknik adam Şenol Güneş''in yeni adresi belli oldu. Son olarak Milli Takımı çalıştıran Güneş''in rotası Fransa olacak.

 İddialara göre Beşiktaş''la da adı geçen Şenol Güneş''in yeni rotası Fransa''da küme düşen köklü takımı St. Etienne oldu. Fransa ekibinin tecrübeli hocaya teklif götürdüğü ortaya çıktı.

ZEKİ UZUNDURKAN AÇIKLADI

Zeki Uzundurkan katıldığı canlı yayında Şenol Güneş için şunları söyledi: "Şu anda Şenol Güneş''e Saint-Etienne''den teklif var. Şenol Hoca çok düşünmüyor gibi görünüyor. Çok futbolcu yetiştirip satan bir kulüp."

ST. ETIENNE KÜME DÜŞTÜ

Fransa Ligue 1''e geride bıraktığımız sezon veda eden Saint-Etienne, play-out maçında Auxerre''e elendiktek sonra taraftarı sahaya girerek olayların çıkmasına sebep olmuştu.

15 YIL ARADAN SONRA YURT DIŞINA ÇIKABİLİR

Son olarak Ocak-2007, Kasım-2009 arasında Güney Kore ekibi FC Seul takımını çalıştıran Şenol Güneş, bu takmıla 125 maça çıkmış ve 1.73 puan ortalaması elde etmişti.

ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ İLE 2 ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞAMIŞTI

2014-15 sezonunda Beşiktaş''ın başına geçen ve 2 sene üst üste şampiyonluk sevinci yaşayan Şenol Güneş, 2016-2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi''nden namağlup bir şekilde grup lideri çıkan Kartal''ın başındaydı.

Beşiktaş o sezonu ligde beşinci sırada tamamladı. Daha sonra 2019 yılında Milli takımın başına geçti. Pandemi sebebiyle 2021 yılında yapılan Euro 2020''ye Türkiye''yi götürmeyi başarsa da grupta 3 maçını da kaybeden Şenol Güneş ile yollar ayrılmıştı.

İlgili Haberler