Soylu'dan 20 TL yanıtı

Soylu'dan 20 TL yanıtı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı canlı yayında "Oylar çalındı" iddialarına 20 TL üzerinden verdiği cevabı eleştirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarında bulunan Türkiye Otobüsçüler Federasyonu'nu (TOFED) ziyaret etti.

Burada konuşan Soylu, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak yayınıyla ilgili "Dün akşam anlatıyor. Cebinden yirmi lira çıkardı. Bunun dörtte biri sahte diyor. Cebinde yirmi lira var. Dört tane 5 lira ise bunun bir tanesi sahte bunun üçü sahte değil. Ama akıl oyunlarıyla beraber, zarfın içerisindeki 4 oy pusulasına hiç bir itirazımız olmadı. Masum o oylar. İş oylar tasnif edilmeye başlandıktan sonra.." ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu dün rakibi Binali Yıldırım ile karşı karşıya geldiği ortak canlı yayında cebinden çıkarttığı 20 TL ile YSK’nin iptal kararıyla ilgili, “Çok dolaştığı için hoşuma gitti. Bu 20 lira. Diyorsun ki vatandaşa bu 20 liranın 5 lirası sahte. Buna hiç kimse inanmaz” açıklamasını yapmıştı.