Stefan Kuntz Sergen Yalçın'ı görünce neden kahkaha attığını açıkladı

Stefan Kuntz Sergen Yalçın'ı görünce neden kahkaha attığını açıkladı
A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi bugün gerçekleştirilen imza töreniyle resmen başladı. Kuntz'un Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında söylediği sözler toplantıya damga vurdu.

Şenol Güneş''in ardından milli takım teknik direktörlüğü görevine getirilen Stefan Kuntz, Riva''daki milli takım tesislerinde yapılan imza töreninde açıklamalarda bulundu. Kuntz, 1995 yılında Beşiktaş''ta beraber top koşturduğu Sergen Yalçın''ı saha kenarında teknik direktör olarak gördüğünde kahkaha attığını söyledi.

Kuntz daha sonra gelen sorunun üzerine neden güldüğünü açıkladı.

"SERGEN''İ GÖRÜNCE KAHKAHA ATTIM"

Törende açıklamalarda bulunun Kuntz''un Sergen Yalçın yorumu ise oldukça dikkat çekti. Kuntz, "O zamanki kaptanım Rıza Çalımbay, Şifo Mehmet. Onları hatırlıyorum. Sergen Yalçın''ı teknik direktör olarak gördüğümde kahkaha attım. Teknik direktör olmasına, şampiyon olmasına saygı duyuyorum. Alpay Özalan da siyasete atılmış." yorumuyla takım arkadaşlarının yeni görevlerine olan şaşkınlığını belirtti.

"DİSİPLİN İLK SIRADA DEĞİLDİ"

Kuntz, Sergen Yalçın''a neden güldüğünü ise şu sözlerle anlattı: 

"Sergen ile ilgili olarak neden güldüğümü söyleyeyim. Sergen''in hocalık döneminde en üstün değerinin disiplin olduğunu duydum. ''Sergen Yalçın hayatımda oynadığım en iyi orta saha oyuncusuydu. Onun hayatında en önemli şeyin disiplin olduğunu söyleyemem."

İlgili Haberler