Şükriye Tutkun Beren Saat’i yerden yere vurdu! 

Şükriye Tutkun Beren Saat’i yerden yere vurdu! 
Beren Saat'in 'EKO İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmaya Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun tepki gösterdi. Tutkun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Beren Saat hakkında sert ifadeler kullandı.

Beren Saat''in iklim zirvesindeki yaptığı konuşma, en çok konuşulan konular arasına girdi.

“Öğrencilik dönemimde başörtüsünün üstüne peruk takmak zorunda kalan sınıf arkadaşlarım oldu ve geçen yıllar içinde eğitim eşitliğinin sağlanmasına hepimiz çok sevindik” diyerek sözlerine başlayan Beren Saat konuşmasına şöyle devam etti:

“Fakat sonrasında ‘kadının giysisi siyasete malzeme yapılıyor, eğitim sistemimiz geriliyor, kadın bakanlığı kapatılıyor, kadınlar haklarını sistematik bir şekilde kaybediyor’ diye rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde ‘köprülere, yollara bak ne kadar iyi çalışılıyor’ cevabını aldık.”

“Basında, sanatta sansüre isyan ettiğimizde ‘yüzümüzü hep Batı’ya döndük şimdi birazcık da Doğu’ya bakalım’ denildi.”

“O günlerde harekete geçebilecek pek çok kişi göz yumduğu için bugün ülkemizin en değerli üniversiteleri saygınlığını yitiriyor.”

Beren Saat’in sosyal medyada gündem olan sözlerine Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun tepki gösterdi.

"TOPLUMUN AHKALINI BOZAN YERLİ DALLAS BİHTER..."

“Toplumun ahlakını bozan yerli Dallas’ın Bihter''i” diyerek Beren Saat’e seslenen Tutkun, sözlerine şöyle devam etti:

“Dakikalarca tecavüze uğradığı sahneleri ile haftalarca gündemde kalan tecavüzü alkolü özendiren Fatmagülün Suçu Ne dizisinin başrolü Beren Saat gülümseyerek kadın haklarından bahsetmiş.”

“Ne alaka hem Amerika değil miydi senin vatan.”

“Hatırlar mısınız, zihninizi bir tarayın hemen aklınıza gelecek pazarlarda Fatmagül’ün iç çamaşırı diye mallarını satmak için bağıran pazarcılar. Bazı alkol satan yerlerde de “Fatmagüle tecavüz eden adamın içtiği viski geldi” yazıları görüyorduk. Unuttun mu bunları Beren Saat’ciğim…”

Hakan Ural da Beren Saat’in açıklamalarına sert çıkmıştı.

"Beren’in konuşması çöp" diyen Hakan Ural açıklamasının devamında şöyle konuşmuştu:

 “Sana bunu kim verdi, siyaset yapıyorsun. Oysa iklim. Devletin hizmetlerini küçümsemek için neden bilmiyorum. Sen gerçekten Türkiye tarihini biliyor musun? Senin Teknofest’ten haberin var mı? Hiç bu toplara girme altında kalırsın” 

İlgili Haberler