Sumudica şimşek gibi kovulma rekoru kırdı. Rüzgar gibi geldi geçti

Sumudica şimşek gibi kovulma rekoru kırdı. Rüzgar gibi geldi geçti
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktörü Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı. Karadeniz ekibi, Rumen hocanın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Sumudica, görev aldığı 7 maçta 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

Çaykur Rizespor, Gaziantep FK''da başarılı bir grafik çizen ve bu sezon ortasında Çaykur Rizespor''un başına geçen Marius Sumudica ile yollar ayrıldığını açıkladı.

Mavi yeşilli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teknik direktör Marius Ninel Şumudica ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshi gerçekleşmiştir. Sayın Şumudica''ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

HİÇ GALİBİYETİ YOK

Göreve geldiği Fenerbahçe maçı ile beraber 7 karşılaşmada Çaykur Rizespor takımının başında yer alan Sumudica galibiyet alamadı. 7 maçta 3 beraberlik alan Rumen çalıştırıcı 4 maçtan puansız ayrıldı. Yeşil mavililer, 27 maç sonunda 6 galibiyet ve 10 beraberlikle 28 puan topladı.

"MOURINHO GELSE BİR ŞEY YAPAMAZ"

Rumen teknik adam, Süper Lig’in 27. haftasında evinde Sivasspor ile 0-0 beraber kalmalarının ardından, "Bugün gol atacak kaliteye sahip değillerdi. Elimden gelen bu, yapacak başka bir şey yok. Oyuncularıma bir soru yöneltmek istiyorum. İsmail Kartal kötü hoca, Ünal Karaman kötü hoca, Tomas hoca kötü hoca, Sumudica kötü hoca. Gelen bütün hocalar mı Rize’ye kötü hoca. Yarın Mourinho gelse bir şey yapamaz Rize’de." açıklamasında bulunmuştu.