Beşiktaş'tan Edin Dzeko bombası

Beşiktaş'tan Edin Dzeko bombası
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, santrafor bölgesi için İtalya'nın Roma takımında forma giyen Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Di Marzio, Vincent Aboubakar''ın ayrılmasından sonra golcü arayışını sürdüren Beşiktaş''ta Edin Dzeko isminin listeye eklendiğini ve siyah beyazlıların transfer için harekete geçtiğini yazdı.

KARTAL TRANSFERİ BİTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYOR

Kadrosuna önemli bir golcü takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş''ın Boşnak forvet ile yakından ilgilendiği ve transferi bitirmek için uğraştığı kaydedildi.

2022''DE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sarı kırmızılı İtalyan ekibinin yeni teknik direktörü Jose Mourinho''nun gelecek sezon kadroda düşünmediği 35 yaşındaki golcünün, kulübüyle 2022 yazında kontratının bitecek olması nedeniyle Beşiktaş''ın bu transferi uygun koşullarda bitirmeye çalıştığı ifade edildi.

COSTA VE MITROVIC İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan siyah beyazlılar, Diego Costa ile Alexander Mitrovic için çalışmalarını sürdürüyor.

Zeljeznicar ile başlayan kariyerinde sırasıyla Teplice, Wolfsburg ve Manchester City gibi takımlarda top koşturan Edin Dzeko, 2015 yılından bu yana Roma forması giyiyor.

Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon üç kulvarda toplam 38 maça çıkarken, 13 kez rakip ağları havalandırdı, 5 kez de gol pası verdi.