Adana Demirspor, Diego Costa'nın peşine düştü

Adana Demirspor, Diego Costa'nın peşine düştü
TFF 1.Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, bir dünya yıldızının peşine düştü. Bolasie ile görüşmelerini sürdüren Mavi Şimşekler, Diego Costa'nın menajeriyle şartları konusunda detaylı bir görüşme yaptı.

Herkes Beşiktaş derken bomba bir iddia geldi

Fanatik''ten Çağrı Davran''ın haberine göre, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Adana Demirspor, takıma yıldız isimleri katmayı hedefliyor. Demirspor''un son olarak Diego Costa''yı listesine eklediği öne sürüldü.

SANCAK, ÖDEMEYE HAZIR

Bonservisi elinde olan ve birçok takımdan teklifler alan yıldız oyuncunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren başkan Murat Sancak’ın Costa’nın istediği yıllık ücreti ödemeye hazır olduğu vurgulandı. Beşiktaş’tan senelik 4 milyon Euro talep eden yıldız golcüye bu rakamın taahhüt edileceği belirtildi.

BENTEKE İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ

Çin’den ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden aldığı astronomik teklifleri kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istediği için reddeden Diego Costa’nın Adana Demirspor’a vereceği yanıt merak konusu. Güney ekibinin, kulübüyle sözleşme uzatmadan önce Benteke ile de resmi bir transfer görüşmesi yaptığı gelen haberler arasında.