Süper Lig ve 1.Lig'de 26. hafta heyecanı Yeniçağ'da yaşanacak! İşte haftanın programı

Süper Lig ve 1.Lig'de 26. hafta heyecanı Yeniçağ'da yaşanacak! İşte haftanın programı
Spor Toto Süper Lig'de heyecan 26.hafta maçlarıyla sürecek.. Karşılaşmaların maç önü, maç sonu detayları ve analizleri yenicaggazetesi.com.tr'de sizlerle buluşacak...

Bu hafta sonu Süper Lig ve Spor Toto 1.Lig''de 26.hafta maçları oynanacak. Karşılaşmaların detaylarını yenicaggazetesi.com.tr aktaracak...

CUMA:

Hafta, cuma günü saat 20.00’de Konyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak mücadeleyle başlayacak. Maçı, Gürel Yurttaş sizler için değerlendirecek. Konyaspor, Trabzonspor galibiyetini unutmak isteyecek, lig ikinciliğini sürdürmek isteyecek..

Aynı saatte Çaykur Rizespor, sahasında Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Mücadelenin yazısını Cevat Kol yazacak..

CUMARTESİ:

Cumartesi günü Spor Toto 1.Lig’de Boluspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek… 13.30’daki maçın tüm kritiklerini Cevat Kol yapacak.

Aynı saatte Süper Lig’de Yeni Malatyaspor, evinde Fraport TAV Antalyaspor’ konuk edecek. Recep Şeker sizler için mücadeleyi yorumlayacak…

16.00’da Yukatel Kayserispor ile Giresunspor kozlarını paylaşacak. Futbolun Karaoğlan’ı Faruk Malik karşılaşmayı değerlendirecek.

Saatler 19.00’u gösterdiğinde Süper Lig’de Beşiktaş, sahasında Altay’ı ağırlayacak. Kartal, 3 maçlık galibiyet özlemine son vermek isteyecek.. Müsabakanın değerlendirmelerinde Gürel Yurttaş sizlerle olacak.

PAZAR:

Pazar gününü gündüz maçıyla açacağız.. Gaziantep FK, ligin formda ekibi Adana Demirspor ile karşılaşacak. Maçı Aytunç Akın yazacak..

Saatler 16.00’yı gösterdiğinde ise Fatih Karagümrük, DG Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Tahsin Doğan analiz edecek.

Aynı saatte lider Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor’a misafir olacak. Karadeniz’in sesi Cevat Kol maçın tüm detaylarını sizler için yazacak..

Süper Lig''de günü Fenerbahçe – Hatayspor maçıyla kapatacağız… Saat 19.00’daki mücadeleyi Gürel Yurttaş yorumlayacak…

PAZARTESİ:

Haftanın kapanış maçında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’deki mücadelede Gürel Yurttaş sizlere maçın tüm kritiklerini değerlendirecek…

İlgili Haberler