Süper Lig ve 1.Lig'de 27. hafta heyecanı Yeniçağ'da yaşanacak! İşte haftanın programı

Süper Lig ve 1.Lig'de 27. hafta heyecanı Yeniçağ'da yaşanacak! İşte haftanın programı
Spor Toto Süper Lig'de heyecan 27.hafta maçlarıyla sürecek.. Karşılaşmaların maç önü, maç sonu detayları ve analizleri yenicaggazetesi.com.tr'de sizlerle buluşacak...

Bu hafta sonu Süper Lig ve Spor Toto 1.Lig''de 27.hafta maçları oynanacak. Karşılaşmaların detaylarını yenicaggazetesi.com.tr aktaracak...

CUMA:

Hafta, cuma günü saat 20.00’de Adana Demirspor ile Antalyaspor arasında oynanacak mücadeleyle başlayacak. Maçı, Recep Şeker sizler için değerlendirecek.

Aynı saatte lider Trabzonspor, sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Mücadelenin yazısını Cevat Kol yazacak..

CUMARTESİ:

Cumartesi günü Spor Toto 1.Lig’de Manisa FK ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek… 13.30’daki maçın tüm kritiklerini Faruk Malik yapacak.

16.00’da Süper Lig’de Başakşehir ile Karagümrük kozlarını paylaşacak. Spor Medyasının Sicil Amiri Aytunç Akın karşılaşmayı değerlendirecek.

Saatler 19.00’u gösterdiğinde Süper Lig’de Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak. ağırlayacak. Müsabakanın değerlendirmelerinde Gürel Yurttaş sizlerle olacak.

PAZAR:

Pazar gününü gündüz maçıyla açacağız.. Saat 13.30’da Altay, sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Maçı Aytunç Akın yazacak..

Aynı saatte 1.Lig’de oynanacak Ümraniyespor – Samsunspor maçını Cevat Kol aktaracak…

Saatler 16.00’yı gösterdiğinde ise Alanyaspor, Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Aytunç Akın analiz edecek.

Yine saat 16.00’da 1.Lig’de Erzurumspor, Ankaragücü’nü misafir edecek. Gürel Yurttaş, maçın tüm detaylarını sizler için yazacak..

Süper Lig''de günü oynanacak Galatasaray – Rize maçıyla kapatacağız… Saat 19.00’daki mücadeleyi Tahsin Doğan yorumlayacak…

PAZARTESİ:

Haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’deki mücadelede Gürel Yurttaş sizlere maçın tüm kritiklerini değerlendirecek…