Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal'ın son paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal'ın son paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2020 yarışmacıları normal hayata döndü. Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan yarışma süresince iletişimsiz kalan yarışmacılar bu durumun acısını sosyal medya paylaşımlarıyla gideriyor. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Survivor yarışmacısı Mert Öcal’ın son paylaşımı ise kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Survivor yarışmasında tanıştığı Evrim Keklik ile adı aşk dedikodularına karışan Mert Öcal’dan manidar bir paylaşım geldi. Survivor Evrim ve Mert aşk iddiaları hakkında kesin bir açıklamayı seçmezken; ikilinin hayranları ise onları beraber görecekleri günü iple çekmeye başladı. İlişkiye dair herhangi bir paylaşım yapmayan Mert Öcal ve Evrim Keklik arasındaki sosyal medya atışmaları son sürat devam ediyor. Birbirlerinin her fotoğrafını beğenen ikili yorum atmayı da ihmal etmiyor.

ILICALI'NIN KOMBİNEYLE POZ VERDİ: GÖZÜM ÜZERİNİZDE
 
Survivor yarışmasından elendikten sonra adından söz ettirmeye başlayan Mert Öcal, Acun Ilıcalı’nın klasik tişört, şort ve terlik kombini ile poz verdi