Survivor Meryem kimdir. Survivor 2021 Meryem Kasap kaç yaşında. Evli mi

Survivor Meryem kimdir. Survivor 2021 Meryem Kasap kaç yaşında. Evli mi
Survivor 2021 Ünlüler takımı yarışmacılarından olan  Meryem  Kasap  hakkında meraklı arayış devam ediyor. Başarılı performansıyla dikkat çeken Meryem Kasap kimdir ve kaç yaşında? Survivor 2021 Ünlüler takımı yarışmacısı Meryem Kasap hakkında merak edilenler...

 

TV8 kanalının her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgiyle takip edilen yarışması  Survivor'da yarışmacılar, izleyiciler tarafından merak konusu oluyor. Kimi yarışmacının yaşı merak edilirken kimi yarışmacının mesleği merak ediliyor. Aynı zamanda memleketleri de merak konusu olan yarışmacıların bir bir biyografileri araştırılıyor. Bu isimlerden biri de Meryem Kasap. Peki Survivor Meryem Kasap nereli, boyu ve kilosu kaç? Survivor 2021 Meryem Kasap kimdir, evli mi?
SURVİVOR MERYEM KASAP KİMDİR?
Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da doğdu. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, ilkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilenmiş.
Sporla tanışması lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı. 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına geçti. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı
Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüttü. Kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma seçildi. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye’yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.
Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyor.
GEÇEN SEZON SAKATLIK ŞANSSIZLIĞI YAŞAMIŞTI
Geçtiğimiz sezon Survivor ile ilgili merak edilenleri yanıtladığı YouTube kanalındaki ‘Survivor – Soru/Cevap’ videosunda, Survivor'a katılmasını sağlayan şeyin, ilham veren şeyin kendisi olduğunu dile getiren Meryem Kasap, her yıl Survivor'ı izlediğini ve neden kendisinin de yarışmadığını kendisine sorarak başvuruları yaptığını ve bu şekilde kabul edildiğini söyledi.
Survivor’da ünlü olan ve izleyenlerin en sevdiği oyunlardan olan ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu her oynandığında büyük bir rekabete sahne olur. Meryem Kasap da, kendisine sorulan geçen seneki Survivor'da dokunulmazlık mı yoksa ödül oyununu mu sevdiği sorusuna ise ödül oyunu diyerek çok net bir cevap veriyor. Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'in yayımlanan tanıtımında Meryem Kasap, geçen seneye atıfta bulunarak "Survivor'a geri döndüm. Yarım kalan bir hesabım vardı onu kapatmaya geliyorum" şeklinde bir sloganla yeni sezonda iddialı olduğunun işaretini verdi.
2929442-810x458.jpgsurvivor-2020-meryem-kasap.pngsurvivor-meryem-kimdir-meryem-kasap-kac-yasinda-nereli-ve-ne-is-yapiyor-iste-hayati-1610371313490.jpg