Aldatıldığı iddia edilen isimden imalı paylaşım

Aldatıldığı iddia edilen isimden imalı paylaşım
2020 yılında katıldığı Survivor'dan iz bırakarak ayrılan ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor All Star 2022 sezonuna aşk hayatıyla damga vurdu.

Survivor adasında yaşanan aşklar bütün hızıyla devam ediyor. Sude Burcu ile sevgili olduğunu milyonlara ilan eden Mert Öcal''ın, Makbule Şakalakoğlu ile de birlikte olduğu öne sürüldü.

Survivor Mert Öcal ile Survivor Sude Burcu aşkı tam gaz devam ederken yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mert Öcal''ın Sevgililer Günü''nde Sude Burcu''ya çiçek vermesi adayı karıştırdı.

Mert öcal ve Sude Burcu arasındaki ilişkiyi onaylamadığını söyleyen Nisa Bölükbaşı, Sude Burcu''yu ''''Senin kendine saygın yok'''' sözleriyle uyardı. Tartışmalar sonrası, Makbule Şakalakoğlu''ndan Nisa Bölükbaşı''lı poz geldi

Survivor''ın dün yayınlanan fragmanında, Nisa Bölükbaşı ve Sude Burcu''nun tartıştığı anlar dikkat çekti. Makbule Şakalakoğlu, gece geç saatlerde Nisa Bölükbaşı ile pozunu paylaştı.

NE OLMUŞTU?
Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı, Sude Burcu''nun Mert Öcal ile aşk yaşadığını öğrenince ada karıştı. Nisa Bölükbaşı, Mert Öcal''ın, Makbule Şakalakoğlu''nu Sude Burcu ile aldattığını öne sürdü

İlgili Haberler