Survivor'da şoke eden sakatlık. Acun Ilıcalı ada konseyinde elenen ismi açıkladı

Survivor'da şoke eden sakatlık. Acun Ilıcalı ada konseyinde elenen ismi açıkladı
Survivor'da elenen isim son bölümde belli oldu. Eleme ve iletişim oyunu heyecanının yaşandığı Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler takımı, yakınları ile iletişim kurma şanslı elde etmek için zorlu parkurda elinden geleni yaptı. Büyük finale adım adım yaklaşılırken, Survivor'ın 13 Nisan tarihli 69. bölümünde rakibini yenen ünlüler sevdiklerinden gelen sesli mesajları dinleme şansı elde etti. Talihsiz bir kaza da yaşandı. Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında oynanan oyun sırasında mücadele eden yar

Survivor''dan elenen isim yapılan oylama ile kesinleşti. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve salı gecesi yeni bir eleme heyecanı ile sevenlerinin karşısına çıkan Survivor''ın 13 Nisan tarihli son bölümünde yarışmacılar ilk etapta iletişim oyunu için mücadele verdi. Yarışmanın en duygusal ödülü için karşı karşıya gelen takımlardan ipi göğüsleyen ünlüler kazanan taraf oldu. Hanzade, Aleyna Çalışkan, Dora arasında geçen SMS mücadelesi sonunda Acun Ilıcalı en az oyu alarak adaya veda eden ismin Hanzade olduğunu duyurdu.
KİM ELENDİ? 
Survivor''da salı gecesi eleme heyecanı nefes kesen anları ekranlara getirdi. Survivor''ın 14. haftasında SMS birincisi Aleyna Kalaycıoğlu seçildi.
Survivor SMS galibi olan Aleyna K. eleme adayı olarak Dora''nın ismini verdi. Cumartesi günkü halktan gelen SMS oy sonuçları baz alınarak yapılan oylamaya göre elenen isim Hanzade oldu. Adaya ve hayallerine veda eden Hanzade duygusal anlar yaşadı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 
Survivor''da eleme adayları salı gecesi eleme konseyinde kesinleşti. Cumartesi akşamı yapılan oylamada ilk eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu, pazar gecesi ise Hanzade 2. eleme adayı seçildi.
Elemenin yapıldığı salı gecesi ise potaya giren son isim Dora oldu. Diğer yandan bu hafta SMS birincisi olan Aleyna Kalaycıoğlu oldukça şaşırdığını ve mutlu olduğunu belirtti.
SMS SIRALAMAS IBELLİ OLDU 
Survivor 14. hafta SMS sıralaması eleme öncesi belli oldu. Halktan gelen SMS oy sonuçlarına göre, bu hafta gönüllüler takımında SMS birincisi Aleyna Kalaycıoğlu seçildi. SMS ikincisi ise Poyraz oldu. Ayşe üçüncü, Aleyna Çalışkan ise 4. sırada yer aldı. Eleme adayı olan Dora 8. sıraya girerken, elenen Hanzade 9. sırada sonuncu oldu.
TALİHSİZ KAZA
Birbirinden iddialı isimlerin büyük mücadele verdiği Survivor Türkiye''nin son bölümünde talihsiz bir kaza da yaşandı. Yarışmacı Merve Aydın''ın başına gelenler hem izleyicileri hem de yarışmacıları bir hayli üzdü. Survivor 2021''de 14. haftanın iletişim oyununda avantaj oyununa çıkan Merve büyük bir talihsizlik yaşadı. Parkurda burnu kırılan Merve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İlgili Haberler