Survivor'da Yasin'in oynadığı büyük oyun

Survivor'da Yasin'in oynadığı büyük oyun
Survivor’ın son bölümlerine Yasin’in takım arkadaşları ile huzursuzlukları damga vurdu. Yasin’in kameralara oynadığı yorumları yapıldı.

Survivor tüm hızı ile devam ederken, adaya Yasin ve takım arkadaşları arasında yaşanan diyaloglar damga vuruyor. Son olarak Evrim, Yasin’in davranışlarını yanlış bulduğunu belirtirken, Yasin’in takım arkadaşlarına kızıp, dışarı yatması dikkat çekti.

Murat Özarı, Evrim ile Yasin'in birbirlerini yıprattıklarını söylerken kendilerini bitirdiklerini iddia etti ve Yasin'in baraka dışındaki görüntüsüne de üzüldüğünü belirtti.

Murat Özarı, Yasin'in Evrim ile yaşadığı olayların kendisini o hale getirdiğini söyledi ve baraka dışında yatmasıyla ilgili, "Bu adam bunu hak edecek bir adam değil. Burada eleştiriyoruz tamam ama arkadaşları tarafından dışlanmış bu hale bak." dedi. Sema Aydemir de, "Konseydeki durumuna ben de üzüldüm ama kimse kusura bakmasın ben biraz reality kokusu alıyorum." yorumunda bulundu. Semih Öztürk de farklı açıdan bakarak Barış'ın liderliğini ilan ettiğine vurgu yaptı. 

yasin-001.jpg

Öte yandan Yasin'in barakada uyumasının, kameralara ve izleyiciye yönelik bir hareket olduğu şeklinde yorumlar yapıldı.